2015. április 8., szerda

SWANSON ALOE VERA KAPSZULA - Jelenlegi ára: 2 060 Ft *

Az Aloe verát ősidők óta használják gyógyításra. Évezredeken átívelő karrierjét annak köszönheti, hogy számtalan betegségre, bőrelváltozásra és emésztőszervi problémára sikeresen alkalmazható, emellett immunerősítő hatása is van.  Az Aloe Vera évszázadok óta mindig megbecsült, természetes gyógyír volt. Világszerte többféle névvel is illették, mint például A mennyei termés az Élet gyümölcse a Csodanövény. Az Aloe Vera valóban különleges növény, Egyiptomban a fáraók a hosszú élet elixírjének tartották. A legenda szerint Kleopátra és Nephertiti is az Aloe húsának gyógyító, bőrregeneráló hatásának köszönhette szépségét. Az Aloe Vera kis igényű, szerény növény, melyet probléma nélkül nevelhetünk magunk is. Így szükség esetén mindig van kéznél egy friss levél, mellyel a bőr leégése vagy sérülése esetén eslősegélyt nyújthatunk. Ahhoz azonban, hogy a gyógynövény hatóanyagai beérjenek, legalább ötéves kort kell elérnie. Nem mindig könnyű Aloe Vera Barbadensis Miller gyógynövényhez jutni. Ha esetleg szupermarketben látunk Aloe Verát, a vásárlást jól gondoljuk meg. Lehet, hogy olcsó, de szinte biztosra vehetjük, hogy műtrágyázták, rovar- és gyomírtószerekkel permetezték. Elsősegélynövénynek egy ilyen aloé nem alkalmas. Napi ajánlott mennyiség 1 kapszula. A felhasználnálási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl!  Hatóanyagok - 1db lágyzselatin kapszulában
 
Vásárlási, fizetési feltételek:
Kizárólag átutalást (házibank, netbank) és utánvétes fizetést  fogadunk el, Banki/Postai készpénz befizetést/Rózsaszín csekket ill. egyéb NEM!
Átutalásnál az automatikus emailban küldött rendelés azonosító számot feltétlenül adja meg a közlemény rovatba, ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelését ill. nem tudjuk megállapítani melyik vásárló utalása! Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni ill. Önt sem tudjuk értesíteni, hiszen nincs kiindulópontunk!
A rendelések feldolgozása 1-2  munkanapot vesz igénybe, szállítás a vételár számlára érkezését követő 2. munkanaptól kezdődik!
Postázás:
Megrendelése után a házhozszállítás postai csomag formájában történik.  
A posta díjszabása a magyar posta honlapján megtalálható.
Az oldalunkon is megtalálja a szállítási, fizetési feltételeket, amelyeket vásárlásával elfogad:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=9080872&am=9080872
Kellemes Vásárlást Kívánunk!


Jelenlegi ára: 2 060 Ft

Az aukció vége: 2015-04-28 12:21
. SWANSON ALOE VERA KAPSZULA - Jelenlegi ára: 2 060 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése