2015. március 24., kedd

Sportmelltartó - Jelenlegi ára: 2 000 Ft *

Méretprobléma miatt eladó a fotókon látható  két db - soha nem viselt! - rendkívül rugalmas anyagú, 85/C és  90/C méretű sportmelltartó. Sportolás, mozgás közben jól tart, nagyon kényelmes viselet.
A kosarak formázottak, de nem béleltek. A mell alatti részen rejtett széles gumiszalag gondoskodik a megfelelő tartásról.
A szín sokkal sötétebb, mint a fotókon (vaku miatt), ám az utolsó fotón látható szín megközelíti az eredetit. A színe miatt egyrészt nem kényes, másrészt sportolásnál akár topként is viselhető.
Felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok!
Tájékoztatás a leendő vásárlónak!
A vásárlást követően a Vatera automatikusan küld egy értesítő levelet, mely egyben az én (mint eladó) első személyes megkeresésem a vásárló felé!  Kérem, hogy erre a megkeresésre a válasz opció választásával,   (a vásárlástól számítva) 72 órán belül légy szíves jelentkezni, hogy tisztázhassuk az átvétel módját, a konkrét posta díját, stb. Válaszodat egyúttal vásárlási szándékod megerősítéseként értékelem! A megadott időn belül elmaradt megkeresést követően a termék eladását újraindítom!



Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2015-04-13 19:30
. Sportmelltartó - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése