2015. március 25., szerda

Marokkói argán olaj 100% természetes anyagokból. - Jelenlegi ára: 3 000 Ft *

Marokkói argán olaj 100%-os. Az üveg 50 ml.
Haj- és bőrápolásra egyaránt alkalmas. A telítetlen zsírsavaknak köszönhetően táplálja a száraz, repedezett bőrt, ugyanakkor eredményesen veszi fel a harcot a terhességi csíkok, striák ellen is. Rendszeres használatával halványíthatjuk a régi hegeket, de hatékonyan alkalmazhatjuk a faggyútermelés szabályozására is, hiszen a többi olajjal ellentétben nem tömíti el a pórusokat. Gazdag E-vitamin tartalma az ekcéma, a pikkelysömör és a legkülönbözőbb bőrbetegségek kezelésére is alkalmassá teszi. Nem csak a bőr varázsszere lehet, ugyanennyi jótékony hatása van a hajra is. Magas hidratáló hatásának köszönhetően táplálja a töredezett hajat és enyhíti a száraz, viszkető fejbőrt. De remek alternatívája lehet a babaolajnak is. A tiszta marokkói argán olaj természetes antioxidáns és öregedésgátló tulajdonságairól, gazdag esszenciális zsírsav, karotinoid, fitoszterol, szaponin és polifenol tartalmáról híres. Emellett magas E-vitamin tartalmával a bőr és haj egészségének, a köröm és az ajak számára is jótékony hatással van. Hidratáló, sejtregeneráló, tápláló és kiegyensúlyozó hatású értékes dióféle, mely a marokkói nők szépségtitka volt évszázadokon keresztül. A sejtfunkciók revitalizálásával és a környezeti hatások okozta korai öregedés megakadályozásával regenerálja a bőrt
- Hidratálja, védi, erősíti a körmöket
- Kiegyenesíti, fényessé és egészségessé teszi a hajat a hajhagymától a hajvégekig
- Várandósság alatt segít a terhességi csíkok megakadályozásában
- Enyhíti a finom ráncok és redők mélységét, egészségtől sugárzóvá teszi a bőrt
- Szabályozza a zsíros bőr faggyútermelését
Biokatív, természetes, bio összetevők: 100% bio argán olaj
Használata:
- Hajápolás: száraz, sérült haj ápolására, hullámok kiegyenesítésére kiváló, erősíti a haj természetes ragyogását. Száraz, vagy nedves hajon oszlassunk el egy kis mennyiséget a hajtőtől a hajvégekig, masszírozzuk bele a hajba. Hagyjuk hatni 30 percen keresztül, majd samponnal mossuk ki. Nagyon roncsolt haj esetében hagyjuk hatni egész éjszakán keresztül.
- Bőrápolás: Masszírozzuk vele a bőrt, a körömágyat és az ajkat. Gyorsan felszívódik, nem zsíros. 2-3 cseppet tegyünk tiszta kézbe, majd felmelegítve masszírozzuk át belülről kifelé, körkörös mozdulatokkal a kívánt területeket. A szem körüli érzékeny területek ápolására is alkalmas. Fantasztikusan hidratál éjszakai használata során, krémekkel, testápolókkal elkeverve is használható.
- Fürdés: 2-5 ml-t csöpögtessünk a meleg fürdővízhez.
Az összetevők természetes eredete miatt a szín és a konzisztencia változhat, ami nem befolyásolja a termék minőségét.
- Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, ártalmas tartósító-, illat-, vegyi anyagokat.


Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2015-04-07 09:56
. Marokkói argán olaj 100% természetes anyagokból. - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése